Blog despre culturism

Proteine vegane | Foodspring | Intrebari frecvente

vineri, 31 mai 2024

Proteine vegane | Foodspring | Intrebari frecvente

DE CE SE FOLOSESTE UN AMESTEC DE PROTEINE DIN MAZARE, CANEPA SI NAUT PENTRU VEGAN PROTEIN?
Impreuna, aceste surse pe baza de plante, creaza o valoare biologica foarte inalta. Permit combinarea beneficiilor surselor individuale pentru a forma un profil complet de aminoacizi continand toti aminoacizii esentiali.

CUM A REUSIT FOODSPRING SA CREEZE O PROTEINA VEGANA ATAT DE FINA?
Daca bei in mod regulat shake-uri proteice vegane, atunci stii ca adesea au o textura nisipoasa. Este foarte dificil sa obtii un shake vegan atat de cremos precum un shake pe baza de zer de lapte. Foodspring este foarte mandru ca echipa sa a reusit sa produca o proteina vegana atat de fina.

DE CE NU S-A FOLOSIT SOIA CA SURSA DE BAZA PENTRU VEGAN PROTEIN?
Amestecul diferitelor surse proteice permite crearea unui profil complet de aminoacizi. Soia este folosita adesea ca sursa proteica de baza pentru inlocuitori de mese si este, in acelasi timp, un alergen. De aceea, Foodspring a dorit sa conceapa ceva diferit fata de sursele alternative de proteine din plante.

CUM POATE VEGAN PROTEIN SA CONTINA URME DE OU, SOIA SAU LAPTE FIIND O PROTEINA VEGANA?
Vegan Protein este fabricat cu masinarii care sunt folosite si la producerea suplimentelor non-vegane. Aceste ustensile sunt curatate complet inainte de a fi folosite la producerea suplimentelor de genul Vegan Protein, dar urme de ou, soia sau lapte, pot fi in continuare prezente. Siguranta consumatorilor de suplimente Foodspring este o prioritate, de aceea este importanta transparenta compozitiei produselor.

Inapoi la produs.